دانلود آهنگ جدید 97

دانلود آهنگ جدید 97 آهنگ شاد 97 آهنگهای شاد سال 1397

دانلود آهنگ جدید 97

دانلود آهنگ جدید 97 آهنگ شاد 97 آهنگهای شاد سال 1397

رمز عبور شما چقدر قوی است؟

برچسب‌ها: آموزش, حریم خصوصی, حقه, رمز, رمزگذاری, سرویس

تقریباً همه می‌دانند یک رمز عبور قوی باید ترکیبی از الفبا، اعداد و کاراکترهای ویژه باشد. ولی با این وجود، تعداد زیادی از همین افراد از رمزهای ساده‌ای مثل ۱۲۳۴۵۶ و ۱۲۳۴۵ استفاده می‌کنند. سرویس‌های آنلاینی مانند Gmail یا WordPress در هنگام ثبت‌نام این قابلیت را دارند که قدرت رمز عبوری که وارد کرده‌اید را ارزیابی و به شما اطلاع دهند تا رمز عبور قدرتمندی را برای خود انتخاب کنید. شرکت Microsoft نیز یک ابزار آنلاین دارد که به محض تایپ کردن هر کلمه از رمز عبورتان، قدرت رمز شما را ارزیابی کرده و اعلام می‌کند.

اما اکثر این ابزارهای آنلاین یک مشکل اساسی دارند و آن این است که گرچه می‌توانند بگویند رمز عبور شما قوی یا ضعیف است اما دلیل ضعیف بودن یا قوی بودن رمز عبور شما را به شما نمی‌گویند و نیز توصیه‌ای ملموس برای نحوه‌ی قوی‌تر کردن آن هم به شما ارائه نمی‌دهند.
سایتی که امروز معرفی می‌کنیم، بر خلاف اکثر ابزارهای ارزیابی رمز عبور، این قابلیت کلیدی را دارد. کافی است به سایت Password Meter بروید و رمز عبور دلخواهی را در جعبه متنی این ابزار آنلاین وارد کنید. نیازی به زدن دکمه‌ی Enter هم نیست چرا که با وارد کردن هر حرف از رمز عبور، قدرت این رمز (تا آنجایی که وارد شده است) و نیز نکات مربوط به نحوه‌ی بهبود قدرت آن به شما ارائه می‌گردد؛ یعنی به شما پیشنهاد می‌کند که کاراکترهایی را به رمز خود افزوده یا از آن حذف کنید تا رمز شما به قدرت مطلوب برسد.
امتحان کنید! من یکی از رمزهای عبور خود را که متشکل از حروف کوچک، حروف بزرگ، نمادها و اعداد بود و طول آن هم ۱۴ حرف هست را امتحان کردم و این نتیجه را گرفتم:

http://img197.imageshack.us/img197/6905/passwordstrengthchecker.png


و این هم گزارشی که در مورد رمز عبور ساده‌ی ۱۲۳۴۵۶ ارائه می‌دهد:

http://img504.imageshack.us/img504/6905/passwordstrengthchecker.png

اگر به این گزارش‌ها توجه کنید، هر گزارش از چند بخش تشکیل می‌شود که قسمت‌های مهم آن عبارتند از:

  1. نمره‌ی رمز عبور شما (هم به بصورت درصدی و هم در مقیاس بسیار ضعیف تا بسیار قوی)
  2. اضافات پیشنهادی (از قبیل: طول رمز، تعداد حروف بزرگ، تعداد حروف کوچک، تعداد اعداد، تعداد نمادهای خاص و غیره)
  3. حذفیات پیشنهادی (اعم از اینکه: کلاً فقط متشکل از حروف نباشد، کلاً عدد نباشد، کاراکترهای تکراری کمتر شود، حروف بزرگ متوالی کمتر شود، حروف کوچک متوالی کمتر شود، اعداد متوالی کمتر شود، و مانند آن)
  4. راهنمای نمادهای گزارش (نماد آبی به معنای عالی، نماد سبز به معنای کافی، نماد تعجب نارنجی‌رنگ به معنای هشدار، و نماد ضربدر قرمزرنگ به معنای افتضاح :) )

با بهره‌گیری از توصیه‌های چهارگانه‌ی فوق می‌توانید رمز عبور خود را بهبود بدهید تا آنجا که قدرت آن به حدی که مایلید برسد.


منبع: تفریح‌وار هر روز یک نوشتار http://www.tafreevar.com/501/passwordmeter-how-strong-is-your-password#ixzz1JTA7yP5T
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد